Never thought I would end up like this- del 4.

Jeg gikk nærmere han, og satt meg på fanget hans. Det så ut som han likte det. Jeg begynte å kysse han på halsen, mens jeg tok hendene bak på ryggen hans og klemte han mot meg. Justin hadde lukkede øyne og småstønnet. Jeg tok hendene mine fort nedover på ryggen hans og snappet pistolen fort, hør jeg hoppet av han. «Så, hva kaller du dette?» sa jeg irritert mens jeg smilte lurt. Justin stirret forskrekket på meg. Justin reiste seg brått opp og gikk mot meg. Jeg holdt den ene hånden på hofta og lente meg til siden. Jeg viftet med pistolen med den andre hånden. Plutselig smalt døren opp, og vi snudde oss brått rundt. Jeg tok pistolen fort bak ryggen. Jeg stirret mot døren. Der sto....


Der sto Melissa. Hun kikka forskrekka på oss siden vi sto helt oppi hverandre. Jeg forta meg å sette pistolen i buksa mi. Jeg la toppen over og gikk mot Melissa. Jeg tok henne i hånden og skulle gå bort til Justin når telefonen hennes pep. Hun tok den opp og tårene begynte å renne. Justin kom løpende. «Melissa, hva har skjedd?!» skrek jeg redd. Hun knakk sammen på gulvet. Jeg satt meg ned ved siden av henne, og Justin gjorde det samme. Han hadde ikke tilgang til pistolen nå, så det gikk bra. «MELISSA, Hva har skjedd?!» sa jeg sint denne gangen. Hun bare ga meg telefonen. Jeg begynte å gråte like mye som Melissa, og Justin bare satt der og skjønte ingenting. Jeg holdt hodet i hendene mine, og når jeg kikket opp hadde Melissa dratt. Jeg skjønte det, hun måtte hjem til moren sin. Justin tok hånden min, men jeg trakk den fort bort, og gikk og satt meg i sofaen. «Kelsey, hva i helvette skjer?» sa han forvirret. «Faren til Melissa døde i en flyulykke. Han er som en onkel for meg» gråt jeg. «åh, kelsey» sa Justin før han tok armene sine rundt meg, men jeg dyttet han raskt unna. Jeg gråt enda mer. Justin tok armene hans rundt meg igjen, men jeg dyttet dem unna like raskt igjen. «IKKE RØR MEG» skrek jeg sint og lei meg på samme tid, men jeg slo Justin i brystet. Han tok hendene mine og presset meg inntil seg. Jeg klarte ikke presse imot lenger. Jeg tok armene mine rundt han og presset han hardt mot meg. Jeg gråt inn i skulderen hans. «Shh, kelsey. Alt kommer til å gå bra.» sa han stille. Han begynte å synge be alright til meg. Hvorfor er han så snill mot meg nå? I stad kom han mot meg og så ut som han ville drepe meg. Jeg brydde meg ikke nå. Jeg bare presset meg inntil han, mens han strøk meg i håret.(Bare at de sitter inne på en sova)

Justin's POV

Hvorfor er jeg så snill etter hun fant ut at jeg hadde en pistol, og tok den fra meg? Dette er ikke meg i det hele tatt, og nå sitter jeg å synger til henne? Jeg vet ikke hva som går av meg. Det er bare noe med henne. Hun virker ikke som alle andre. Nei, Justin. Ikke tenk som dette. Du er ikke sånn. Jeg tok henne opp på fanget mitt og fortsatte å synge. Jeg ga faen, kanskje hun glemmer alt om pistolen. Hvis ikke, er jeg død. Gutta kommer til å kverke meg. Godt jeg har pause fra touren nå. Kelsey ble stille, og begynte å puste tyngre. Hun hadde sovnet. Hun sov på fanget mitt og jeg lot henne. Hvorfor gjør jeg dette?


Jeg bærte henne forsiktig opp og gikk ut. Hele crewet hadde antakeligvis dratt. Jeg tok med Kelsey til bilen min, la henne inn i baksetet, og tok pistolen. Selv satt jeg meg foran og begynte å kjøre. Jeg måtte passe på nå at hun visste det, måtte jeg få henne til å holde det hemmelig.


Kelsey's POV

Jeg våknet bak i en bil. Jeg satt meg brått opp og så at Justin kjørte. Jeg kjente om jeg hadde pistolen, men det hadde jeg ikke. Faen. «Se hvem som er våken» smilte Justin. «hvor tar du meg hen Justin?» sa jeg redd. « Ikke vær redd» sa han bare. Jeg tok sjansen og hoppet fram, så nå satt jeg i forsetet ved siden av Justin. «Hvor faen tar du meg, Bieber?» sa jeg sint. «Hold kjeft» snerret han. Oi, bipolar much? «Seriøst Justin, først så finner jeg en pistol på deg, og nå kidnapper du meg?» sa jeg surt. «Hold kjeft, bitch.» sa Justin forbanna nå. Jeg bet meg i leppa for å ikke svare han. Han virket farlig. Tårene begynte sakte å renne mens jeg kikket på han.

Vil dere ha mer?

Andrea
 

 

I never though I would end up like this - del 3.

Jeg kjente tårene presse på, og snudde ryggen til han, tok tak i Melissa og dro han med meg. «Hva faen er det du vil da?!» hørte jeg bak meg. Jeg hørte et smell, og snudde meg brått rundt. «Hva faen?!* skrek jeg høyt mens tårene rant nedover kinnene mine. Jeg kjente jeg ble utrolig sint og før jeg visste ordet av det, var jeg på vei mot dem.


 Jeg hoppet opp på ryggen til Luke som sto over Nick og slo han. Jeg dro han alt jeg hadde i håret. Han slang seg bakover, sånn at jeg tatt ned på ryggen. Det var jævlig vondt. Luke sto nå over meg, og skulle til å slå, men Nick tok rundt halsen hans og jeg sparket han i ballene. Han datt ned på kne. Nick tok meg bak seg, men jeg dyttet han unna. «Nå er det nok, Luke. Hvis ikke du kommer deg vekk nå innen tre sekunder, så sliter du. Det er jævlig mange som har sett hva som har skjedd nå, og hvis du prøver deg på meg igjen, så får du bank.» sa jeg sint. Luke kikket bare hånlig på meg. «NÅ, Luke!» hørte jeg en sint stemme bak meg. Jeg snudde meg brått og så rett på en sint John. John er den sterkeste eleven på denne skolen, og ser mye eldre ut enn andre. Luke så jævlig redd ut, og på to sekunder var han ikke så se lenger. Jeg snudde meg tilbake igjen til John. Jeg har aldri snakket mye med han. Bare vekslet noen få ord i klasserommet, men det dreit jeg i nå. Han kikket på meg med et mykt blikk, og jeg gikk fort mot han og inn i armene hans. Han holdt hardt rundt meg og jeg presset ansiktet mitt inn i brystet hans siden han var mye høyere enn meg. «Tusen takk» sa jeg stille. «Ingenting å takke for» sa han rolig. Jeg kysset han på kinnet før jeg gikk tilbake til Nick. «Går det bra med deg?» spurte jeg nervøs. Nick nikket. Jeg ga han en klem. Det ringte og resten av skoledagen gikk som vanlig. Åh, nå venter jeg bare på å dra å se Justin i morgen.


Neste dag

«Jeg kan ikke tro vi er et rom unna Justin fuckings Drew Bieber» sa Melissa ivrig. «jeg vet, herregud» sa jeg like ivrig. Det er ca 5 minutter til vi skal inn» sa Melissa mens hun gliste som en galing. Vi sto å småpratet med andre gale beliebers, og vi lo og hadde det gøy, så 5 minutter gikk fort. «Melissa Jones, du er neste» sa en høy og kraftig vakt. Hun ga fra seg et gledeshyl, og klemte meg før hun gikk inn. Jeg hørte hun gispet når hun gikk inn. Måtte le litt av henne. Det hadde kanskje gått et par minutter. «Kelsey Johnson, du er neste.» sa en annen vakt. Jeg nikket og smilte som en galing. Vakten tok hånden sin på ryggen min og førte meg på innsiden av gardinene. Der sto Justin og smilte. Han var så perfekt. Jeg gikk bort til han og han klemte meg hardt og jeg klemte tilbake. «hey, shawty» smilte han mens han blunket. Jeg sa ingenting. For jeg var sjokkert. «Tusen takk» mumlet jeg mens jeg klemte han. «for hva?» spurte han når vi trakk oss fra hverandre. «For å ha reddet meg så utrolig mange ganger. Jeg elsker deg, Justin» smilte jeg. «jeg elsker deg også» smilte han tilbake. Vi stilte oss opp for å ta bildet og jeg holdt Justin på ryggen. Hånden min gle litt lenger ned mot rumpa hans, og jeg ble stiv som en stokk. Jeg hadde tatt på en pistol. Det så ikke ut som Justin merket det, og jeg prøvde å late som ingenting. Vi smilte og fotografen tok bildet. Justin ga meg en klem til, og jeg klemte forsiktig tilbake. Jeg var redd. «hade Justin, smilte jeg forsiktig. «Hade, shawty.» gliste han. Jeg bare nikket nervøst før jeg ble ført ut. Sa han nettopp det? Jeg møtte på en gråtende Melissa når jeg kom ut. «Hvordan gikk det?» smilte hun. Jeg kunne ikke si at Justin hadde på seg en pistol. «det gikk helt fint» smilte jeg falskt. «Hva med deg?» smilte jeg. «Åh, han er så perfekt. Han var skikkelig søt mot meg» smilte hun.


Melissa og Justin. (ignorer mannen )


Justin og Kelsey.

Vi gikk inn i arenaen foran andre siden vi hadde backstage, så vi kunne sto foran gjerdene. Justin kom på scenen etter Ariana hadde varmet opp. Hele konserten var fantastisk, men det gnagde fortsatt at Justin hadde på seg en jævla pistol under meet and greet. Han var nesten ferdig med Baby, da jeg gikk backstage. Jeg kikket inn en dør. Det var en garderobe. Melissa ville se ferdig konserten så jeg var alene. Jeg gikk inn og lukket døren sånn at det bare var en glipe. Det gikk flere folk forbi, og til slutt så jeg Justin gå alene i gangen. Han var akkurat ved døren når jeg åpnet den og dro tak i Justin. Jeg fikk han inn på rommet og lukket og låste døren. «Hva faen?!» spurte Justin litt redd, men når han så det var meg myknet han opp.»Å, hei shawty, er du her også?» smilte han. Jeg kjente det boblet inni meg. «Sett deg.» sa jeg til Justin og pekte på en sofa. Justin hadde skiftet fra sceneantrekket til det han hadde på meet and greet. «Hva er det?» spurte han forvirret når han hadde satt seg. Jeg gikk nærmere han, så nå sto jeg rett foran han. «Hvorfor har du en pistol?» spurte jeg mistenktsomt, men litt redd. Jeg så Justin ble anspent og litt nervøs. «H Hva snakker du om?» stammet Justin. Jeg krysset armene mine. «haha, Justin. Jeg bare tulla.» sa jeg mens jeg lo. Han myknet opp igjen og lo litt nervøst. Jeg gikk nærmere han, og satt meg på fanget hans. Det så ut som han likte det. Jeg begynte å kysse han på halsen, mens jeg tok hendene bak på ryggen hans og klemte han mot meg. Justin hadde lukkede øyne og småstønnet. Jeg tok hendene mine fort nedover på ryggen hans og snappet pistolen fort, hør jeg hoppet av han. «Så, hva kaller du dette?» sa jeg irritert mens jeg smilte lurt. Justin stirret forskrekket på meg. Justin reiste seg brått opp og gikk mot meg. Jeg holdt den ene hånden på hofta og lente meg til siden. Jeg viftet med pistolen med den andre hånden. Plutselig smalt døren opp, og vi snudde oss brått rundt. Jeg tok pistolen fort bak ryggen. Jeg stirret mot døren. Der sto....

Hvem tror dere sto der?

Vil dere ha mer?

Andrea 


 

Never thought I would end up like this- del 2.

«hei babe» smilte hun. Jeg svarte det samme og klemte henne. Vi gikk inn på kjøkkenet og jeg hentet en kopp kaffe til oss hver før vi satt oss i stua. Hun gliste som en gal, og jeg smilte svakt tilbake. «Hvorfor smiler du så fælt?» sprute jeg. Hun smilte bare enda større og tok fram en konvolutt, og ga den til meg. Jeg åpnet den og gispet høyt når jeg så hva det var. «Melissa, kødder du med meg nå?» spurte jeg sjokkert. Hun ristet på hodet. Jeg kikket sjokkert på henne.


«Meet and Greet billetter og backstage pass til Justin Bieber?!» Skrek jeg sjokkert. Melissa nikket mens hun gliste som en gal. Jeg er fan, men ikke gal. Melissa er helt crazy Belieber, men hun går ikke amok som mange andre gjør. Tårene begynte sakte å renne ned fra kinnene mine. Musikken hans har hjulpet meg utrolig mye. «Når er det?» klarte jeg å presse fram. «Fredag» smilte Melissa. Vi satt og snakket litt om det, før Melissa kikket ned på magen min, og opp på ansiktet mitt. Hun hadde store øyne. Faen. Jeg hadde glemt at jeg hadde på meg en magetopp. «Hva har skjedd?» spurte Melissa forskrekket. Jeg bare ristet på hodet, og snudde meg vekk og kikket ut. «Det var Luke» sa jeg stille. «Banket han deg IGJEN?!» skrek Melissa. Jeg bare nikket. «Men jeg slo han fordi han har vært utro mot meg med Natalie.» sa jeg trist. «Uff, Kelsey, jeg er så lei meg» sa hun trist. Jeg smilte smått. «Nå tenker vi ikke mer på det.» smilte jeg. «Men..» prøvde Melissa seg. «Nei, jeg vil ikke snakke mer om det» sa jeg bestemt. Melissa bare nikket og ga meg en klem. «skal vi se en film?» Melissa nikket. «The notebook» sa vi begge høyt i kor. Vi braste høyt ut i latter. «Da var det klart» lo Melissa. Vi sjanglet bort til filmhyllen og så sikkert utrolig dumme ut. Melissa tok ut filmen og jeg gikk på kjøkkenet for å hente godis.

 

 

 

Neste dag

«Kelsey, nå må du våkne! En time til skolen begynner.» Stemmen til moren min fylte hele huset. Jeg tok puta over hodet og snudde meg. Plutselig ble jeg klissvåt og iskald. Jeg snudde meg rundt og en smilende Nick to foran meg. «Hva faen var det for?» skrek jeg sint. «Jeg visste du ikke ville stått opp, så nå er du våken» gliste han. «Kom deg ut!!» sa jeg irritert før jeg dyttet han ut. Jeg gikk inn på badet og inn i dusjen. Jeg gjorde det vanlige. Faen som jeg gruer meg til skolen. Jeg kledde på meg noe helt vanlig, fikset håret, og sminket meg.

 

 

Jeg løp ned trappa og inn på kjøkkenet hvor Nick satt å spiste. Jeg smilte til han før jeg tok frokostblanding og spiste selv. «Nick, kan jeg sitte på med deg til skolen?» spurte jeg. Han bare nikket som svar. Jeg kikket på klokka. «Faen, Nick. Vi må dra NÅ.» sa jeg og løp ut i bilen. Nick kom etter og kjørte til skolen. Jeg smalt igjen bildøra og sprang til Melissa som satt på en benk. Jeg klemte henne. «I morgen er det tid for Justiiiiiiiin» gliste hun. Jeg bare lo. Jeg gledet meg utrolig masse. Vi gikk inn i skolegangen, og fikk masse blikk etter oss. Alle så på oss som en trussel, siden vi var veldig populære. Vi gikk litt lenger og så møtte jeg på en person jeg ikke ville møte igjen. «Luke, hva faen vil du?» freste jeg. «Kelsey, det var ikke meningen. Jeg lover. Det var ikke meningen å skade deg. Jeg elsker deg. » sa han. «Vell, det skulle du tenkt på før du begynte å BANKE meg for en måned siden ellernoe.» sa jeg høyt og la trykk på banke. «Hva er det du sier? Jeg ville aldri skadet deg.» sa han. «Haha, for jeg har liksom ikke bilder av det. Se til helvete og kom deg vekk fra meg. Jeg vil aldri se deg igjen. Jeg skjønner ikke hvordan du kunne. Banke meg, kalle meg hore, være utro mot meg så lenge? Jeg trodde du elsket meg, men jeg tok visst feil. Jeg hater deg» sa jeg sint før jeg bitchslappet han hardt. Han bare kikket på meg med store og sinte øyne. Jeg så han hadde lyst til å slå meg der og da, men Nick var bare et par meter unna, pluss at alle som var i gangen så på oss. Jeg kjente tårene presse på, og snudde ryggen til han, tok tak i Melissa og dro han med meg. «Hva faen er det du vil da?!» hørte jeg bak meg. Jeg hørte et smell, og snudde meg brått rundt. «Hva faen?!* skrek jeg høyt mens tårene rant nedover kinnene mine. Jeg kjente jeg ble utrolig sint og før jeg visste ordet av det, var jeg på vei mot dem.

 

Hva tror dere skjedde?

Hva syntes dere til nå?

Vil dere ha mer?

Andrea 

Never thought I would end up like this- PREMIERE!

«Jeg orker faen ikke mer, Luke. Du har oppført deg som en drittsekk i nesten en uke nå. Hva går det av deg?» Gråt jeg. «Jeg er lei av alt. Deg, pisset ditt, og alle rundt deg.» ropte Luke sint. Øynene hans var mørke av sinne. Jeg kikket sjokkert på han, tårene mine bare rant. Nå skjønte jeg alt. «Du er med Natalie, ikkesant?» gråt jeg høyere. «Ja, hun er mye bedre enn deg. Jævla hore.» Skrek Luke. Nå svartnet det for meg. Jeg kunne ikke bare stå her og ta imot alt dette dritet. Før Luke rakk å reagere, lå han på gulvet. Jeg satt oppå han og slo han for harde livet i ansiktet. Luke tok tak i meg og kastet meg over gulvet. Jeg landet rett i skrivebordet mitt. Jeg slo hodet, men jeg brydde meg ikke. Jeg fløy tilbake på Luke, og slo han i brystet. Han tok opp hånden sin og slo meg alt han hadde flere ganger i ansiktet. Jeg skrek av smerte, og lå på gulvet. Luke sto over meg. «Jævla bitch.» sa Luke frekt før han sparket meg hardt i magen og gikk ut på verandaen min og klatret ned. Jeg var helt utslitt og vred meg i smerte. Jeg tok opp genseren min, og kikket på magen min. Jeg blødde som en foss. Jeg tok hånda over det. Jeg tok den fort bort igjen og jeg skrek igjen av smerte. Det tok ikke mer enn noen sekunder før døra mi smalt opp. Jeg snudde hodet sakte og så Nick stå der sjokkert. Han sprang mot meg og tok meg i armene hans. Det var utrolig vondt og jeg gråt av smerte. Han satt seg på senga mi med meg på fangen. «Hva skjedde?» sa han trist og så meg dypt inn i øynene. Jeg hulket i skulderen hans. «Kelsey, hva skjedde? Jeg hørte deg skrike og gråte når jeg tok av meg headsettet. Hva faen skjedde?» sa han litt utolmodig. «Luke» klarte jeg å få fram. «Gjorde han dette mot deg?!» sa Nick sint. Jeg bare nikket før jeg vred meg i smerte igjen. Nick kikket ned og så jeg blødde. «Faen» sa Nick og la meg på senga. «Jeg kommer starks» sa han fort før han sprang inn på badet mitt. Jeg hadde så vondt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Nick kom ut igjen med førstehjelp-skrin. Han tok av meg genseren og renset såret. Han tok fram sysaker, og sydde igjen. Det gjorde utrolig vondt, men jeg vet at han visste hva han gjorde. Når han var ferdig kikket han på hodet mitt, men det hadde ikke blitt noe sår. Nick la seg ved siden av meg og tok armene hans rundt meg. «Fortell» sa han stille etter en stund. Jeg sa ingenting, bare kikket rett fram. 

 

«Kelsey, jeg vet det er vanskelig, men fortell meg. « sa Nick rolig. Jeg kikket på han. «Okei, det startet med at jeg og Luke kranglet. Jeg spurte hva som gikk av han. Han ble sint og kjeftet på meg og kalte meg ting.» Nick skulle til å bryte inn, men jeg stoppet han. «..Han har vært utro med meg med Natalie, men jeg vet ikke hvor lenge. Han kalte meg hore, og jeg fløy på han. Han har vært så frekk med meg, og har banket meg før så jeg måtte ta igjen. Han slo tilbake og kastet meg over rommet. Han sparket meg i magen og kalte meg bitch før han gikk.» sa jeg. Tårene rant bare. «Å, jenta mi» sa Nick trist og klemte meg inntil seg. «jeg kan ikke tro dette. Jeg skal ta den jævlen.» sa han irritert. Han holdt på å reise seg, men jeg holdt han igjen. «Ikke la meg være alene nå, Nick. Bli her med meg i natt.» sa jeg trist. «Okei, alt for deg.» sa han. Han la dyna over oss, og jeg sovnet overraskende fort.
Når jeg våknet neste morgen, var ikke Nick der lenger. Jeg sto opp, og kledde på meg før jeg gikk ned på kjøkkenet. Klokka var 12.00, og heldigvis var det lørdag. Det lå en lapp på på benken. «ER ute på butikken, kommer snart» sto det fra Nick. Det ringte på døra og jeg subbet sakte bort og låste opp. Det var Melissa, bestevenninnen min.

  

 

«hei babe» smilte hun. Jeg svarte det samme og klemte henne. Vi gikk inn på kjøkkenet og jeg hentet en kopp kaffe til oss hver før vi satt oss i stua. Hun gliste som en gal, og jeg smilte svakt tilbake. «Hvorfor smiler du så fælt?» sprute jeg. Hun smilte bare enda større og tok fram en konvolutt, og ga den til meg. Jeg åpnet den og gispet høyt når jeg så hva det var. «Melissa, kødder du med meg nå?» spurte jeg sjokkert. Hun ristet på hodet. Jeg kikket sjokkert på henne.

 

Hva syntes dere om første del?

Hva tror dere var i konvolutten?

4 kommentarer for mer!

Andrea 

NY HISTORIE!!!

Hei alle sammen! Andrea her. Jeg skal starte på ny historie nå, i KVELD, men dere får første del i morgen!! Den skal hete................................... "never thought i would end up like this" !! YAY, hahah.

Sier ikke noe om handlinga men dere skal få rolleliste: 

 
Kelsey JohnsonNick JohnsonLuke Cooper (vet ikke hvorfor det var så lite)

 

Melissa Jones.

 


Justin Bieber, obiously.Jeg setter derfor "All you gotta do is Believe" på pause, og starter på denne! Gled dere!!

Andrea
  

Les mer i arkivet » November 2013 » August 2013 » Juli 2013

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012


hits