This is not a game. Del 1.

«Kan jeg komme dypere inn i skogen nå?» Tenker jeg mens jeg løper for harde livet. Jeg orker virkelig ikke pappa lengre. Han må alltid være så drittsekk. Og i tillegg så er han sørpe full, som vanlig. Jeg vil bare dø, jeg orker ikke være her lengre. Jeg stoppet å løpe, og begynte å gå rolig. «Du burde angre, John. Jeg hadde ikke trengt å gjøre det her hvis du bare hadde betalt.» hørte jeg foran meg. Jeg gikk litt lenger, før jeg så noe jeg aldri ville se. Det sto en gutt der, med en pistol. Pistolen var rettet mot en mann. «McCann, jeg kan fikse....» mer rakk han ikke si før gutten skøt han to ganger. En gang i brystet og en gang i hodet. Jeg gispet høyt, og gutten snudde seg. «faen i helvete» sa gutten. Han skvatt og pekte pistolen mot meg. Jeg ble livredd. Han kom mot meg, men før han rakk å komme fram, datt jeg sammen og alt ble svart.

 

Jason McCann's synspunkt

Jeg hadde akkurat skutt John da jeg hørte et gisp bak meg. Jeg skvatt og brøt ut: «Faen i helvete» Jeg snudde meg brått å peke pistolen mot det som var der. Det var ei jente. Jeg begynte å gå mot henne da hun datt sammen. Faen, det ble jo bare enda bedre. Jeg tok opp telefon og slo inn nummeret til Ryan. «Ryan, jeg tok han. Kom nå til skogen å fiks liket.» sa jeg fort før jeg la på. Jeg la pistolen i beltet før jeg gikk bort til jenta. Jeg tok henne i armene mine og gikk ut av skogen. Hun var lett som en fjær. Jeg kom til bilen og lukket opp, og la henne inn. Hun var fortsatt borte. Jeg satt meg inn og kjørte hjem. Ingen av gutta var der nå, og det var like greit. Jeg bar henne opp på gjesterommet og la henne i sengen. Hun var så nydelig. Hva driver jeg med? Hun er bare ei hore som så alt. Hvorfor er jeg så snill med henne?

 

 

 

Melissa's synspunkt

Jeg våknet opp med en kraftig hodepine. Jeg merket jeg lå på noe mykt. En seng? Hvor er jeg? Så kom jeg på alt som hadde skjedd i går og skrek ut. Plutselig braste døra opp og gutten fra i går kom løpende inn. Jeg dekket meg til og ble livredd. «Hvem er du og hvor er jeg?» spurte jeg forskrekket. Gutten så på meg med et lurt smil. « Jeg er Jason McCann. Du så noe du ikke skulle se i går, så nå er du her. Velkommen i gjengen.» sa han. «Hva faen? Velkommen i gjengen? Hva er det du tror?» spurte jeg litt sur. «Oi, se hvem som kviknet til. Du er med oss nå. Hvis du prøver noe annet, så dreper jeg deg, pus.» lo han. Drepe meg? Hva har jeg rota meg oppi nå? «Javel, hvis det er det jeg må, så kan jeg likegodt gjøre det.» sa jeg. «Var ikke vanskelig dette pus» Lo han igjen. Han begynte allerede å gå meg på nervene. «Så, hva er det dere driver med i denne såkalte gjengen?» spurte jeg nysgjerrig. Var ikke redd. Måtte komme meg vekk fra alt, så da kan jeg lukegodt være her «Jeg lager bomber og bokser. Chaz står for skytinga, Ryan er den smarte, og Christian planlegger alt. Du vet ikke hvem de er enda, men de kommer snart hjem.» Sa han. Jeg ble forskrekka. Hva har jeg rota meg oppi nå da?  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva syntes dere om første del, og vil dere ha mer?

Jeg er tilbake

Hei alle sammen. Andrea her. Jeg vet at Ingrid sa jeg hadde sluttet, og egentlig så hadde jeg det. Men jeg savnet det litt. Jeg har litt tid til det nå innimellom, så begynner nå på en ny historie. Første del kommer i kveld. Skal prøve så godt jeg kan å legge ut deler ofte, men til torsdag har vi tentamen, så må øve litt til det. Som jeg sa så begynner jeg på en ny historie, det kan hende jeg gjør ferdig de andre etter jeg er ferdig med denne. Jeg setter stor pris på at dere leser, og tusentakk!slenger med et bilde av gutten vår! 
 

Info..

Hei :)
Veldig lenge siden sist, men begge oss bloggere har ikke hatt tid til å blogge, så har Andrea sluttet.. Jeg kommer uansett ikke til å blogge videre på historien jeg startet på, men da blir det å starte en ny historie :) MEN det blir ikke før etter jul iallfall eller før jeg har kjøpt meg ny pc! Og hvis det er noen som kommer til å følge med på historien jeg kanskje starter på, så lurer jeg på hva slags type historie dere vil ha? :) Så jeg kan få skrivd mange deler før jeg starter :)
-Ingrid

Les mer i arkivet » November 2013 » August 2013 » Juli 2013

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012


hits