Jeg er tilbake

Hei alle sammen. Andrea her. Jeg vet at Ingrid sa jeg hadde sluttet, og egentlig så hadde jeg det. Men jeg savnet det litt. Jeg har litt tid til det nå innimellom, så begynner nå på en ny historie. Første del kommer i kveld. Skal prøve så godt jeg kan å legge ut deler ofte, men til torsdag har vi tentamen, så må øve litt til det. Som jeg sa så begynner jeg på en ny historie, det kan hende jeg gjør ferdig de andre etter jeg er ferdig med denne. Jeg setter stor pris på at dere leser, og tusentakk!slenger med et bilde av gutten vår! 
 

Info..

Hei :)
Veldig lenge siden sist, men begge oss bloggere har ikke hatt tid til å blogge, så har Andrea sluttet.. Jeg kommer uansett ikke til å blogge videre på historien jeg startet på, men da blir det å starte en ny historie :) MEN det blir ikke før etter jul iallfall eller før jeg har kjøpt meg ny pc! Og hvis det er noen som kommer til å følge med på historien jeg kanskje starter på, så lurer jeg på hva slags type historie dere vil ha? :) Så jeg kan få skrivd mange deler før jeg starter :)
-Ingrid

Desverre...!

Heei ! 

Jeg kommer ikke til å fortsette på Us forever?. Har mistet skrivelysten helt, og ble ikke fornøyd med historien! Pluss at hvis noen nye vil lese hele, finnes ikke de første delene!!? Men jeg kommer til å starte en ny historie, som jeg allerede har planlagt litt på! Jeg skal slette alle delene i historien Us forever? ! Sorry, men det blir best om jeg ikke fortsetter! Les Andrea sin historie "All you gotta do is Believe!" hvis du ikke gjør det! Den er kjempebra ♥

Og slutten på Us forever? får dere tenke ut selv, skal Sarah og Justin bli sammen igjen? eller blir Selena og Justin sammen igjen? Ja, dere får finne ut selv.. ;) haha ♥

Om den nye historien: Jeg skal kanskje på hytta i morgen, da har jeg bare nett på mobilen, så da skriver jeg masse deler på word og publiserer dem når jeg kommer hjem! Hvis jeg ikke skal på hytta, starter jeg i løpet av neste uke! 

Ja, det var egentlig bare for å si at jeg må slette Us forever? og at jeg starter på en ny historie! Det blir det beste for meg :)

-Ingrid ♥

Facebookside!!

Hallo alle sammen! 

Jeg vill bare si i fra at vi har fått facebookside til bloggen!

Dere finner den her:  http://www.facebook.com/Justindrew4everbloggno

 

Andrea :)

Les mer i arkivet » November 2013 » August 2013 » Juli 2013

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012


hits