Never thought I would end up like this- del 4.

Jeg gikk nærmere han, og satt meg på fanget hans. Det så ut som han likte det. Jeg begynte å kysse han på halsen, mens jeg tok hendene bak på ryggen hans og klemte han mot meg. Justin hadde lukkede øyne og småstønnet. Jeg tok hendene mine fort nedover på ryggen hans og snappet pistolen fort, hør jeg hoppet av han. «Så, hva kaller du dette?» sa jeg irritert mens jeg smilte lurt. Justin stirret forskrekket på meg. Justin reiste seg brått opp og gikk mot meg. Jeg holdt den ene hånden på hofta og lente meg til siden. Jeg viftet med pistolen med den andre hånden. Plutselig smalt døren opp, og vi snudde oss brått rundt. Jeg tok pistolen fort bak ryggen. Jeg stirret mot døren. Der sto....


Der sto Melissa. Hun kikka forskrekka på oss siden vi sto helt oppi hverandre. Jeg forta meg å sette pistolen i buksa mi. Jeg la toppen over og gikk mot Melissa. Jeg tok henne i hånden og skulle gå bort til Justin når telefonen hennes pep. Hun tok den opp og tårene begynte å renne. Justin kom løpende. «Melissa, hva har skjedd?!» skrek jeg redd. Hun knakk sammen på gulvet. Jeg satt meg ned ved siden av henne, og Justin gjorde det samme. Han hadde ikke tilgang til pistolen nå, så det gikk bra. «MELISSA, Hva har skjedd?!» sa jeg sint denne gangen. Hun bare ga meg telefonen. Jeg begynte å gråte like mye som Melissa, og Justin bare satt der og skjønte ingenting. Jeg holdt hodet i hendene mine, og når jeg kikket opp hadde Melissa dratt. Jeg skjønte det, hun måtte hjem til moren sin. Justin tok hånden min, men jeg trakk den fort bort, og gikk og satt meg i sofaen. «Kelsey, hva i helvette skjer?» sa han forvirret. «Faren til Melissa døde i en flyulykke. Han er som en onkel for meg» gråt jeg. «åh, kelsey» sa Justin før han tok armene sine rundt meg, men jeg dyttet han raskt unna. Jeg gråt enda mer. Justin tok armene hans rundt meg igjen, men jeg dyttet dem unna like raskt igjen. «IKKE RØR MEG» skrek jeg sint og lei meg på samme tid, men jeg slo Justin i brystet. Han tok hendene mine og presset meg inntil seg. Jeg klarte ikke presse imot lenger. Jeg tok armene mine rundt han og presset han hardt mot meg. Jeg gråt inn i skulderen hans. «Shh, kelsey. Alt kommer til å gå bra.» sa han stille. Han begynte å synge be alright til meg. Hvorfor er han så snill mot meg nå? I stad kom han mot meg og så ut som han ville drepe meg. Jeg brydde meg ikke nå. Jeg bare presset meg inntil han, mens han strøk meg i håret.(Bare at de sitter inne på en sova)

Justin's POV

Hvorfor er jeg så snill etter hun fant ut at jeg hadde en pistol, og tok den fra meg? Dette er ikke meg i det hele tatt, og nå sitter jeg å synger til henne? Jeg vet ikke hva som går av meg. Det er bare noe med henne. Hun virker ikke som alle andre. Nei, Justin. Ikke tenk som dette. Du er ikke sånn. Jeg tok henne opp på fanget mitt og fortsatte å synge. Jeg ga faen, kanskje hun glemmer alt om pistolen. Hvis ikke, er jeg død. Gutta kommer til å kverke meg. Godt jeg har pause fra touren nå. Kelsey ble stille, og begynte å puste tyngre. Hun hadde sovnet. Hun sov på fanget mitt og jeg lot henne. Hvorfor gjør jeg dette?


Jeg bærte henne forsiktig opp og gikk ut. Hele crewet hadde antakeligvis dratt. Jeg tok med Kelsey til bilen min, la henne inn i baksetet, og tok pistolen. Selv satt jeg meg foran og begynte å kjøre. Jeg måtte passe på nå at hun visste det, måtte jeg få henne til å holde det hemmelig.


Kelsey's POV

Jeg våknet bak i en bil. Jeg satt meg brått opp og så at Justin kjørte. Jeg kjente om jeg hadde pistolen, men det hadde jeg ikke. Faen. «Se hvem som er våken» smilte Justin. «hvor tar du meg hen Justin?» sa jeg redd. « Ikke vær redd» sa han bare. Jeg tok sjansen og hoppet fram, så nå satt jeg i forsetet ved siden av Justin. «Hvor faen tar du meg, Bieber?» sa jeg sint. «Hold kjeft» snerret han. Oi, bipolar much? «Seriøst Justin, først så finner jeg en pistol på deg, og nå kidnapper du meg?» sa jeg surt. «Hold kjeft, bitch.» sa Justin forbanna nå. Jeg bet meg i leppa for å ikke svare han. Han virket farlig. Tårene begynte sakte å renne mens jeg kikket på han.

Vil dere ha mer?

Andrea
 

 

2 kommentarer

MAREN CFF

11.08.2013 kl.22:25

KA DU TRUR
Mere❤️

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits