I never though I would end up like this - del 3.

Jeg kjente tårene presse på, og snudde ryggen til han, tok tak i Melissa og dro han med meg. «Hva faen er det du vil da?!» hørte jeg bak meg. Jeg hørte et smell, og snudde meg brått rundt. «Hva faen?!* skrek jeg høyt mens tårene rant nedover kinnene mine. Jeg kjente jeg ble utrolig sint og før jeg visste ordet av det, var jeg på vei mot dem.


 Jeg hoppet opp på ryggen til Luke som sto over Nick og slo han. Jeg dro han alt jeg hadde i håret. Han slang seg bakover, sånn at jeg tatt ned på ryggen. Det var jævlig vondt. Luke sto nå over meg, og skulle til å slå, men Nick tok rundt halsen hans og jeg sparket han i ballene. Han datt ned på kne. Nick tok meg bak seg, men jeg dyttet han unna. «Nå er det nok, Luke. Hvis ikke du kommer deg vekk nå innen tre sekunder, så sliter du. Det er jævlig mange som har sett hva som har skjedd nå, og hvis du prøver deg på meg igjen, så får du bank.» sa jeg sint. Luke kikket bare hånlig på meg. «NÅ, Luke!» hørte jeg en sint stemme bak meg. Jeg snudde meg brått og så rett på en sint John. John er den sterkeste eleven på denne skolen, og ser mye eldre ut enn andre. Luke så jævlig redd ut, og på to sekunder var han ikke så se lenger. Jeg snudde meg tilbake igjen til John. Jeg har aldri snakket mye med han. Bare vekslet noen få ord i klasserommet, men det dreit jeg i nå. Han kikket på meg med et mykt blikk, og jeg gikk fort mot han og inn i armene hans. Han holdt hardt rundt meg og jeg presset ansiktet mitt inn i brystet hans siden han var mye høyere enn meg. «Tusen takk» sa jeg stille. «Ingenting å takke for» sa han rolig. Jeg kysset han på kinnet før jeg gikk tilbake til Nick. «Går det bra med deg?» spurte jeg nervøs. Nick nikket. Jeg ga han en klem. Det ringte og resten av skoledagen gikk som vanlig. Åh, nå venter jeg bare på å dra å se Justin i morgen.


Neste dag

«Jeg kan ikke tro vi er et rom unna Justin fuckings Drew Bieber» sa Melissa ivrig. «jeg vet, herregud» sa jeg like ivrig. Det er ca 5 minutter til vi skal inn» sa Melissa mens hun gliste som en galing. Vi sto å småpratet med andre gale beliebers, og vi lo og hadde det gøy, så 5 minutter gikk fort. «Melissa Jones, du er neste» sa en høy og kraftig vakt. Hun ga fra seg et gledeshyl, og klemte meg før hun gikk inn. Jeg hørte hun gispet når hun gikk inn. Måtte le litt av henne. Det hadde kanskje gått et par minutter. «Kelsey Johnson, du er neste.» sa en annen vakt. Jeg nikket og smilte som en galing. Vakten tok hånden sin på ryggen min og førte meg på innsiden av gardinene. Der sto Justin og smilte. Han var så perfekt. Jeg gikk bort til han og han klemte meg hardt og jeg klemte tilbake. «hey, shawty» smilte han mens han blunket. Jeg sa ingenting. For jeg var sjokkert. «Tusen takk» mumlet jeg mens jeg klemte han. «for hva?» spurte han når vi trakk oss fra hverandre. «For å ha reddet meg så utrolig mange ganger. Jeg elsker deg, Justin» smilte jeg. «jeg elsker deg også» smilte han tilbake. Vi stilte oss opp for å ta bildet og jeg holdt Justin på ryggen. Hånden min gle litt lenger ned mot rumpa hans, og jeg ble stiv som en stokk. Jeg hadde tatt på en pistol. Det så ikke ut som Justin merket det, og jeg prøvde å late som ingenting. Vi smilte og fotografen tok bildet. Justin ga meg en klem til, og jeg klemte forsiktig tilbake. Jeg var redd. «hade Justin, smilte jeg forsiktig. «Hade, shawty.» gliste han. Jeg bare nikket nervøst før jeg ble ført ut. Sa han nettopp det? Jeg møtte på en gråtende Melissa når jeg kom ut. «Hvordan gikk det?» smilte hun. Jeg kunne ikke si at Justin hadde på seg en pistol. «det gikk helt fint» smilte jeg falskt. «Hva med deg?» smilte jeg. «Åh, han er så perfekt. Han var skikkelig søt mot meg» smilte hun.


Melissa og Justin. (ignorer mannen )


Justin og Kelsey.

Vi gikk inn i arenaen foran andre siden vi hadde backstage, så vi kunne sto foran gjerdene. Justin kom på scenen etter Ariana hadde varmet opp. Hele konserten var fantastisk, men det gnagde fortsatt at Justin hadde på seg en jævla pistol under meet and greet. Han var nesten ferdig med Baby, da jeg gikk backstage. Jeg kikket inn en dør. Det var en garderobe. Melissa ville se ferdig konserten så jeg var alene. Jeg gikk inn og lukket døren sånn at det bare var en glipe. Det gikk flere folk forbi, og til slutt så jeg Justin gå alene i gangen. Han var akkurat ved døren når jeg åpnet den og dro tak i Justin. Jeg fikk han inn på rommet og lukket og låste døren. «Hva faen?!» spurte Justin litt redd, men når han så det var meg myknet han opp.»Å, hei shawty, er du her også?» smilte han. Jeg kjente det boblet inni meg. «Sett deg.» sa jeg til Justin og pekte på en sofa. Justin hadde skiftet fra sceneantrekket til det han hadde på meet and greet. «Hva er det?» spurte han forvirret når han hadde satt seg. Jeg gikk nærmere han, så nå sto jeg rett foran han. «Hvorfor har du en pistol?» spurte jeg mistenktsomt, men litt redd. Jeg så Justin ble anspent og litt nervøs. «H Hva snakker du om?» stammet Justin. Jeg krysset armene mine. «haha, Justin. Jeg bare tulla.» sa jeg mens jeg lo. Han myknet opp igjen og lo litt nervøst. Jeg gikk nærmere han, og satt meg på fanget hans. Det så ut som han likte det. Jeg begynte å kysse han på halsen, mens jeg tok hendene bak på ryggen hans og klemte han mot meg. Justin hadde lukkede øyne og småstønnet. Jeg tok hendene mine fort nedover på ryggen hans og snappet pistolen fort, hør jeg hoppet av han. «Så, hva kaller du dette?» sa jeg irritert mens jeg smilte lurt. Justin stirret forskrekket på meg. Justin reiste seg brått opp og gikk mot meg. Jeg holdt den ene hånden på hofta og lente meg til siden. Jeg viftet med pistolen med den andre hånden. Plutselig smalt døren opp, og vi snudde oss brått rundt. Jeg tok pistolen fort bak ryggen. Jeg stirret mot døren. Der sto....

Hvem tror dere sto der?

Vil dere ha mer?

Andrea 


 

Én kommentar

fanficofjb

11.08.2013 kl.21:44

Mer! :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits