Never thought I would end up like this- del 2.

«hei babe» smilte hun. Jeg svarte det samme og klemte henne. Vi gikk inn på kjøkkenet og jeg hentet en kopp kaffe til oss hver før vi satt oss i stua. Hun gliste som en gal, og jeg smilte svakt tilbake. «Hvorfor smiler du så fælt?» sprute jeg. Hun smilte bare enda større og tok fram en konvolutt, og ga den til meg. Jeg åpnet den og gispet høyt når jeg så hva det var. «Melissa, kødder du med meg nå?» spurte jeg sjokkert. Hun ristet på hodet. Jeg kikket sjokkert på henne.


«Meet and Greet billetter og backstage pass til Justin Bieber?!» Skrek jeg sjokkert. Melissa nikket mens hun gliste som en gal. Jeg er fan, men ikke gal. Melissa er helt crazy Belieber, men hun går ikke amok som mange andre gjør. Tårene begynte sakte å renne ned fra kinnene mine. Musikken hans har hjulpet meg utrolig mye. «Når er det?» klarte jeg å presse fram. «Fredag» smilte Melissa. Vi satt og snakket litt om det, før Melissa kikket ned på magen min, og opp på ansiktet mitt. Hun hadde store øyne. Faen. Jeg hadde glemt at jeg hadde på meg en magetopp. «Hva har skjedd?» spurte Melissa forskrekket. Jeg bare ristet på hodet, og snudde meg vekk og kikket ut. «Det var Luke» sa jeg stille. «Banket han deg IGJEN?!» skrek Melissa. Jeg bare nikket. «Men jeg slo han fordi han har vært utro mot meg med Natalie.» sa jeg trist. «Uff, Kelsey, jeg er så lei meg» sa hun trist. Jeg smilte smått. «Nå tenker vi ikke mer på det.» smilte jeg. «Men..» prøvde Melissa seg. «Nei, jeg vil ikke snakke mer om det» sa jeg bestemt. Melissa bare nikket og ga meg en klem. «skal vi se en film?» Melissa nikket. «The notebook» sa vi begge høyt i kor. Vi braste høyt ut i latter. «Da var det klart» lo Melissa. Vi sjanglet bort til filmhyllen og så sikkert utrolig dumme ut. Melissa tok ut filmen og jeg gikk på kjøkkenet for å hente godis.

 

 

 

Neste dag

«Kelsey, nå må du våkne! En time til skolen begynner.» Stemmen til moren min fylte hele huset. Jeg tok puta over hodet og snudde meg. Plutselig ble jeg klissvåt og iskald. Jeg snudde meg rundt og en smilende Nick to foran meg. «Hva faen var det for?» skrek jeg sint. «Jeg visste du ikke ville stått opp, så nå er du våken» gliste han. «Kom deg ut!!» sa jeg irritert før jeg dyttet han ut. Jeg gikk inn på badet og inn i dusjen. Jeg gjorde det vanlige. Faen som jeg gruer meg til skolen. Jeg kledde på meg noe helt vanlig, fikset håret, og sminket meg.

 

 

Jeg løp ned trappa og inn på kjøkkenet hvor Nick satt å spiste. Jeg smilte til han før jeg tok frokostblanding og spiste selv. «Nick, kan jeg sitte på med deg til skolen?» spurte jeg. Han bare nikket som svar. Jeg kikket på klokka. «Faen, Nick. Vi må dra NÅ.» sa jeg og løp ut i bilen. Nick kom etter og kjørte til skolen. Jeg smalt igjen bildøra og sprang til Melissa som satt på en benk. Jeg klemte henne. «I morgen er det tid for Justiiiiiiiin» gliste hun. Jeg bare lo. Jeg gledet meg utrolig masse. Vi gikk inn i skolegangen, og fikk masse blikk etter oss. Alle så på oss som en trussel, siden vi var veldig populære. Vi gikk litt lenger og så møtte jeg på en person jeg ikke ville møte igjen. «Luke, hva faen vil du?» freste jeg. «Kelsey, det var ikke meningen. Jeg lover. Det var ikke meningen å skade deg. Jeg elsker deg. » sa han. «Vell, det skulle du tenkt på før du begynte å BANKE meg for en måned siden ellernoe.» sa jeg høyt og la trykk på banke. «Hva er det du sier? Jeg ville aldri skadet deg.» sa han. «Haha, for jeg har liksom ikke bilder av det. Se til helvete og kom deg vekk fra meg. Jeg vil aldri se deg igjen. Jeg skjønner ikke hvordan du kunne. Banke meg, kalle meg hore, være utro mot meg så lenge? Jeg trodde du elsket meg, men jeg tok visst feil. Jeg hater deg» sa jeg sint før jeg bitchslappet han hardt. Han bare kikket på meg med store og sinte øyne. Jeg så han hadde lyst til å slå meg der og da, men Nick var bare et par meter unna, pluss at alle som var i gangen så på oss. Jeg kjente tårene presse på, og snudde ryggen til han, tok tak i Melissa og dro han med meg. «Hva faen er det du vil da?!» hørte jeg bak meg. Jeg hørte et smell, og snudde meg brått rundt. «Hva faen?!* skrek jeg høyt mens tårene rant nedover kinnene mine. Jeg kjente jeg ble utrolig sint og før jeg visste ordet av det, var jeg på vei mot dem.

 

Hva tror dere skjedde?

Hva syntes dere til nå?

Vil dere ha mer?

Andrea 

Én kommentar

10.08.2013 kl.17:35

Meeer

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits