Never thought I would end up like this- PREMIERE!

«Jeg orker faen ikke mer, Luke. Du har oppført deg som en drittsekk i nesten en uke nå. Hva går det av deg?» Gråt jeg. «Jeg er lei av alt. Deg, pisset ditt, og alle rundt deg.» ropte Luke sint. Øynene hans var mørke av sinne. Jeg kikket sjokkert på han, tårene mine bare rant. Nå skjønte jeg alt. «Du er med Natalie, ikkesant?» gråt jeg høyere. «Ja, hun er mye bedre enn deg. Jævla hore.» Skrek Luke. Nå svartnet det for meg. Jeg kunne ikke bare stå her og ta imot alt dette dritet. Før Luke rakk å reagere, lå han på gulvet. Jeg satt oppå han og slo han for harde livet i ansiktet. Luke tok tak i meg og kastet meg over gulvet. Jeg landet rett i skrivebordet mitt. Jeg slo hodet, men jeg brydde meg ikke. Jeg fløy tilbake på Luke, og slo han i brystet. Han tok opp hånden sin og slo meg alt han hadde flere ganger i ansiktet. Jeg skrek av smerte, og lå på gulvet. Luke sto over meg. «Jævla bitch.» sa Luke frekt før han sparket meg hardt i magen og gikk ut på verandaen min og klatret ned. Jeg var helt utslitt og vred meg i smerte. Jeg tok opp genseren min, og kikket på magen min. Jeg blødde som en foss. Jeg tok hånda over det. Jeg tok den fort bort igjen og jeg skrek igjen av smerte. Det tok ikke mer enn noen sekunder før døra mi smalt opp. Jeg snudde hodet sakte og så Nick stå der sjokkert. Han sprang mot meg og tok meg i armene hans. Det var utrolig vondt og jeg gråt av smerte. Han satt seg på senga mi med meg på fangen. «Hva skjedde?» sa han trist og så meg dypt inn i øynene. Jeg hulket i skulderen hans. «Kelsey, hva skjedde? Jeg hørte deg skrike og gråte når jeg tok av meg headsettet. Hva faen skjedde?» sa han litt utolmodig. «Luke» klarte jeg å få fram. «Gjorde han dette mot deg?!» sa Nick sint. Jeg bare nikket før jeg vred meg i smerte igjen. Nick kikket ned og så jeg blødde. «Faen» sa Nick og la meg på senga. «Jeg kommer starks» sa han fort før han sprang inn på badet mitt. Jeg hadde så vondt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Nick kom ut igjen med førstehjelp-skrin. Han tok av meg genseren og renset såret. Han tok fram sysaker, og sydde igjen. Det gjorde utrolig vondt, men jeg vet at han visste hva han gjorde. Når han var ferdig kikket han på hodet mitt, men det hadde ikke blitt noe sår. Nick la seg ved siden av meg og tok armene hans rundt meg. «Fortell» sa han stille etter en stund. Jeg sa ingenting, bare kikket rett fram. 

 

«Kelsey, jeg vet det er vanskelig, men fortell meg. « sa Nick rolig. Jeg kikket på han. «Okei, det startet med at jeg og Luke kranglet. Jeg spurte hva som gikk av han. Han ble sint og kjeftet på meg og kalte meg ting.» Nick skulle til å bryte inn, men jeg stoppet han. «..Han har vært utro med meg med Natalie, men jeg vet ikke hvor lenge. Han kalte meg hore, og jeg fløy på han. Han har vært så frekk med meg, og har banket meg før så jeg måtte ta igjen. Han slo tilbake og kastet meg over rommet. Han sparket meg i magen og kalte meg bitch før han gikk.» sa jeg. Tårene rant bare. «Å, jenta mi» sa Nick trist og klemte meg inntil seg. «jeg kan ikke tro dette. Jeg skal ta den jævlen.» sa han irritert. Han holdt på å reise seg, men jeg holdt han igjen. «Ikke la meg være alene nå, Nick. Bli her med meg i natt.» sa jeg trist. «Okei, alt for deg.» sa han. Han la dyna over oss, og jeg sovnet overraskende fort.
Når jeg våknet neste morgen, var ikke Nick der lenger. Jeg sto opp, og kledde på meg før jeg gikk ned på kjøkkenet. Klokka var 12.00, og heldigvis var det lørdag. Det lå en lapp på på benken. «ER ute på butikken, kommer snart» sto det fra Nick. Det ringte på døra og jeg subbet sakte bort og låste opp. Det var Melissa, bestevenninnen min.

  

 

«hei babe» smilte hun. Jeg svarte det samme og klemte henne. Vi gikk inn på kjøkkenet og jeg hentet en kopp kaffe til oss hver før vi satt oss i stua. Hun gliste som en gal, og jeg smilte svakt tilbake. «Hvorfor smiler du så fælt?» sprute jeg. Hun smilte bare enda større og tok fram en konvolutt, og ga den til meg. Jeg åpnet den og gispet høyt når jeg så hva det var. «Melissa, kødder du med meg nå?» spurte jeg sjokkert. Hun ristet på hodet. Jeg kikket sjokkert på henne.

 

Hva syntes dere om første del?

Hva tror dere var i konvolutten?

4 kommentarer for mer!

Andrea 

Én kommentar

Andrea Falnes

10.08.2013 kl.00:07

ERHMAHGAWD DU ER DRIIIT FLINK ANDYPUS !!!!! MERMERMERMERMERMERMER

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits