All you gotta do is Believe- del 8.

Akkurat når vi ble ferdig, ringte det på døren. "Det er Justin" skrek jeg. Jeg takket tante og klemte henne hardt, før jeg gikk ned. Jeg åpnet døren og der sto en nydelig Justin i dress. Han kikket på meg med store øyne. "Wow, så vakker du er" smilte Justin. "Du ser ikke så verst ut selv, Bieber." gliste jeg. Han førte meg bort til bilen og åpnet døra for meg. "wow, gentleman" lo jeg. "Alltid." smilte Justin. Vi begynte å kjøre. "Justin, hvor skal vi egentlig?" spurte jeg. "Det er en overasskelse" smilte han lurt. Jeg sa ikke noe mer til det. Vi kom fram og kikk ut av bilen. jeg kikket til siden og alt jeg kunne få ut var "wow". 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der sto DET fine privatflyet. "Justin, Skal VI på dette? spurte jeg sjokkert. "Jepp" gliste Justin. Han tok hånden min og førte meg inn i flyet. "WOW" utbrøyd jeg når vi kom inn. "Hva syntes du?" smilte Justin. "JEG ELSKER DET" ropte jeg nesten."Har vi hele dette for oss selv?" stammet jeg. "Ja, bortsett fra to flyvertinner, og de to kapteinene" svarte Justin. "Fyfaen, så kult" sa jeg ivrig. Justin bare lo. Vi satt os ned og Justin ga meg et glass med champis. Det smakte himmelsk. Plutselig reiste Justin seg opp og trakk for alle vinduene? Jeg kikket bare rart på han. "Sånn at du ikke ser hvor vi skal hen" sa Justin lurt. "Kan du ikke si det daaaaa?" sa jeg søtt og kikket på han med dådyrblikk.  "Nope, du får vente å se" gliste han. Jeg begynte å furte på tull, og kikka på Justin, før jeg snudde ryggen til. "Åh, babe, jeg sier ingenting fordet." lo han. Jeg begynte å le selv. " Kom og sett deg med meg" sa han. Jeg gikk bort og satt meg ved Justin. Vi satt bare å småpratet før en flyvertinne kom inn. "Trenger dere noe? smilte hun. Nesten litt skummelt. "nei, vi har alt vi trenger, ellers takk" smilte Justin tilbake. "Oki, men dere må beste beltene nå, for flyet skal ta av." smilte hun før hun gikk. Vi feste setebeltene og flyet nærmet seg og ta av. Nei, jeg klarte ikke. Dette går ikke. Jeg la hodet i hendene og jeg begynte å gråte. Justin tok tak i hånden min, og dro meg tilbake. "Hva er det, dn?" spurte han forskrekket. "Jeg har aldri flydd før. Jeg prøvde å skjule det for deg, men jeg er så utrolig redd." gråt jeg. "shh, kom her" sa Justin og la hodet mitt på skuldra hans og holdt hånden min. Vi lettet og alt føltes bedre enn jeg hadde trodd, og på et blunk var vi nede. "Går det bra med deg?" spurte Justin. "Jeg er bare glad vi er på bakken igjen jeg." smilte jeg. Justin så på meg med et trist blikk. "Beklager, jeg visste det ikke." sa han trist. "Justin, se på meg. Det går bra." smilte jeg. Han smilte tilbake og ga meg et kyss på kinnet. "Ta på deg dette" sa justin. "Hvorfor?" svarte jeg. "Du skal ikke se hvor vi er" smilte han. Jeg tok på skjerfet. "Stol på meg" hvisket han i øret mitt. "Jeg stoler på deg. Det vil jeg alltid gjøre." smilte jeg. Selvom jeg ikke så noe. Han førte meg ut av flyet og inn i en bil. Bilen kjørte en stund og jeg begynte å bli utolmodig. "Nå er vi her, søta" sa Justin. Han førte meg ut av bilen. Justin tok av meg skjerfet og jeg fikk sjokk. "ER ER ER VI PÅ HAWAII?" skrek jeg. "Ja, liker du det?" gliste Justin. "ELSKER DET. TUSEN TAKK" sopte jeg og klemte han. Det er det fineste jeg noengang har sett.


Justin førte meg bort og vi satt oss ned. Det var så fantastisk her. "Hvis du liker dette, vent til etterpå" sa Justin og blunket. "Er det mer?!" sa jeg overrasket. "Alt for deg" smilte Justin. Det kom en kelner fra ingensteder, og spurte hva vi skulle ha. "Jeg tar spaghetti og en sprite" smilte jeg til han. "Det samme" sa Justin. Maten kom raskt og vi spiste og koste oss. "Kom" sa Justin og dro meg med. Han dro meg opp i en palme. "Haha, hva skal vi her, Justin?" lo jeg. "Bare sitt" smilte han. Det var utrolig fint her.Han tok tak i hånden min. "Kjære *DN* bare på denne måneden han jeg blitt utrolig glad i deg. Du betyr så utrolig mye for meg." Han tok opp en eske. Jeg tok hendene opp foran munnen. "...Jeg bare lurte på om du ville bli jenta mi?" smilte Justin og åpnet esken. Det var det vakreste smykket jeg noen gang hadde sett. Tårene rant og jeg kikket Justin dypt inn i øynene. "Justin...."

5 KOMMENTARER FØR NESTE DEL!

Hva tror dere hun svarer?

Andrea 

 

5 kommentarer

Ingrid

02.08.2013 kl.20:43

MEER

03.08.2013 kl.15:07

Meeeeer

03.08.2013 kl.22:32

Mer

Andreaaaa

04.08.2013 kl.03:41

MEEEEER

JDBJMstorys.blogg.no

05.08.2013 kl.16:39

Åh, noe så nydelig :`)

Mere!♫

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits