All you gotta do is Believe. del 6.

"DN", Kan jeg spørre deg om noe?" sa justin. "Ja?, spør i vei." smilte jeg. "Vil du gå ut med meg? Liksom, date?" spurte Justin mens han smilte. "SELVFØLGELIG!" ropte jeg og kastet meg om halsen på han. "okei, henter deg klokka åtte i kveld da?" smilte han. "Den er grei" sa jeg og så på klokka. "SHIT DEN ER 17.30!" "ja og hva så? sa justin. " JEG MÅ ORDNE MEG! Kan du kjøre meg hjem, vær så snill? " smilte jeg søtt til Justin. "Selvfølgelig" gliste han. Vi gikk oppover, men på veien møtte vi noen. Justin tok tak i hånds mi og holdt den hardt. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der sto Eric rett foran meg. "DN, la meg forklare." sa Eric trist. Jeg skulle akkurat til og åpne munnen min da Justin slapp hånden min, og stelte seg foran meg. "Hvis ikke du ser til helvette og stikker innen tre sekunder får du jævlig vondt." sa Justin sint.  "Å, hva skal du gjøre med meg da, lille popstjerne? sa Eric frekt. Jeg prøver å løpe mot Eric, men Justin holder meg igjen. "Jeg kan gjøre dette" sa Justin sint og slo Eric hardt i ansiktet. Eric knakk sammen på bakken. "Hvis du noengang prøver på å nærme deg "DN" en gang til, så blir det verre. Sa Justin og spakret Eric hardt i magen. Han tok meg i hånden og løp til bilen hans. Han lukket opp bildøren for meg og jeg satt meg inn. "Tusen takk, Justin" smilte jeg. "Ingenting å takke for, jenta mi." smilte Justin tilbake. Kalte han meg nettopp jenta si? "Jeg mener det Justin. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Du er mitt alt. Du er den eneste personen jeg har. Jeg vet at dette kanskje er veldig rart å si siden vi er venner nå men, jeg setter utrolig pris på alt du har gjort. Tusen takk for alt Justin. Jeg elsker deg så utrolig for at du har gjort alt dette for meg." Smilte jeg mens en tåre rant nedover kinnet mitt. Justin stoppet bilen og kikket på meg. "Jeg har ikke kjent deg lenge, men jeg må bare gjøre dette" sa Justin. Han lente seg mot meg og de varme leppene hans traff mine. Sommerfuglene fløy rundt i magen min. Alt var perfekt nå.

 

Vi trakk oss fra hverandre og Justin kikket med store øyne forbi meg. Så ble alt svart. 

 

sorry for kort del.

Hva syntes dere?

 

Andrea 

Én kommentar

jdblovestory

30.07.2013 kl.22:48

Mere! den er veldig bra :))) mer!

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits