All you gotta do is Believe- del 5.

Vi gikk fra hvernadre og gikk opp til stranda igjen. Vi lå og solet oss i stillhet.  "DN"? spurte Justin stille. han kikket på meg med de nøttebrune øynene hans.  "Mm?" svarte jeg.  "Vil du ha is?" smilte Justin. "Ja.. eller nei, jeg glemte lommeboken min hjemme." sa jeg. "haha, for du tror du hadde fått lov til å betale?" Lo Justin. Vi gikk bort til isboden. Justin holdt rundt meg. Det var vår tur til å bestille nå. "Hva skal det være?" sa gutten i boden. "Åherregud" sa jeg høyt. Så ble alt svart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Går det bra med henne?" hørte jeg stemmen til Eric si. "ja, hun er på vei til å våkne" svarte Justin. Jeg åpnet øynene og kikket rett inn i de nøttebrune øynene til Justin. "DN, GÅR DET BRA?" han dro meg inn i en klem. Jeg nikket, selvom det ikke gikk så bra. Jeg snudde hodet til siden. Der sto Eric. Jeg kjente redselen stige. "SE Å MOM DEG UT AV TRYNET MITT OG DRA TIL HELVETTE DIN DRITTSEKK" ropte jeg til han. Jeg løp avgårde med Justin rett etter meg. "DN, STOPP" ropte han. Jeg løp noen meter til før jeg stoppet. "Hva var det for noe?" spurte Justin. "Det er en ting jeg ikke har fortalt deg, Justin." sa jeg. "og hva er det?" sa Justin nysgjerrig. "Jeg gikk hjem fra en fest en kveld for ca et år siden. Det var mørkt. Det kom en svart bil bak meg. Døren åpnet seg og der kom Eric til syne. Han spurte om han kunne kjøre meg hjem. Jeg svarte selvfølgelig nei. Men han løp ut av bilen, og dro meg inn. Alt ble helt svart for meg. Jeg våknet opp i et lite svart rom. Det var en dør, men jeg var for svak til å reise meg. Han kom mot meg..og" Jeg måtte stoppe litt. Tårene bare rant.
 

 

"..og han voldtok meg. På tre dager ble jeg voldtatt og slått så utrolig mange ganger"  gråt jeg. "Når jeg endelig fikk rømt, løp jeg rett inn på rommet mitt og satt du musikken din.. jeg følte meg bedre med en gang Du er alltid der for meg, og det betyr ubeskrivelig mye. Tusen takk Justin" Jeg så han dypt inn i øynene, og tårene hans rant de også.  "Åh, kjære deg, "DN". Jeg vet ikke hva jeg skal si. Du har vært gjennom så mye jævelig, men det er det slutt på nå. Jeg skal være din bestevenn, alt du trenger. jeg lover" sa Justin. Jeg kastet meg over han og ga han en god klem. "DN", Kan jeg spørre deg om noe?" sa justin. "Ja?, spør i vei." smilte jeg. "Vil du gå ut med meg? Liksom, date?" spurte Justin mens han smilte. "SELVFØLGELIG!" ropte jeg og kastet meg om halsen på han. "okei, henter deg klokka åtte i kveld da?" smilte han. "Den er grei" sa jeg og så på klokka. "SHIT DEN ER 17.30!" "ja og hva så? sa justin. " JEG MÅ ORDNE MEG! Kan du kjøre meg hjem, vær så snill? " smilte jeg søtt til Justin. "Selvfølgelig" gliste han. Vi gikk oppover, men på veien møtte vi noen. Justin tok tak i hånds mi og holdt den hardt. 


 

Hvem tror dere de møtte på?
Vil dere ha mer?

Andrea
 

4 kommentarer

ingrid

23.07.2013 kl.15:44

MEEER

Julie

23.07.2013 kl.18:37

MEERR Elsker den!

synne

23.07.2013 kl.20:51

MEEEEER elska den

Mrs.Bieber

24.07.2013 kl.10:58

Meeeer!

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Historieblogg

Kategorier

All u gotta do is Believe- historie. Blogg Imagines Info Never thought i would end up like this This is not a game.

Arkiv

November 2013 August 2013 Juli 2013 November 2012

hits